Főoldal » Cégtörténet » Magyar Zeelandia Kft.

Magyar Zeelandia Kft.

A Zeelandia márkajelzésű termékek 1993 óta vannak jelen a magyar piacon. Cégünk, a Magyar Zeelandia Kft. 2004 évtől, mint a Koninklijke Zeelandia Doeleman B.V. leányvállalata kezdte meg működését.

logo

  1. A vállalatunk felépítése nagy vonalakban három részre osztható: 
    Iroda: kereskedelmi irányítás, értékesítési háttér, marketing tevékenységek ellátása, adminisztráció.
  2. Kereskedelem: területi képviselőink feladata az ország teljes területén ügyfél kapcsolattartás, információnyújtás, a vevők, felhasználók folyamatos tájékoztatása az akciókról, újdonságokról.
  3. Tesztpékek, tesztcukrászok: az ő feladatuk a termékbemutatók levezetése és technológiai segítség a felhasználóknak.

Sütőipari és cukrászati alap- illetve adalékanyagok forgalmazásával foglalkozunk. Fontos megjegyezni, hogy csakis a felhasználóknak, pékségek, cukrászatok, hotelek, éttermek és közétkeztetésben részvevő üzemi konyhák részére értékesítjük(közvetlenül és viszonteladóinkon keresztül) termékeinket, melyek segítségével partnereink termékválasztéka sokkal változatosabbá tehető, és a gyártástechnológia lényegesen leegyszerűsíthető.

A Magyar Zeelandia Kft. saját iparágában Magyarországon az egyik vezető szerepet tölti be. Cégünk termékeinek minősége kiváló. A PR tevékenységnek tükröznie kell ezt, ezért a Zeelendiának központilag kialakított image van, melyet központilag kivitelez és felügyel a holland PR részleg.

A Zeelandia tehát mindenben harmóniára, egységre törekszik. Célunk egy stabil kép kialakítása, mely egy teljesen önálló elképzelésekkel rendelkező vállalatot hivatott sugallni a szakmának.
Területi képviselőink nagyon fontos szerepet töltenek be, mivel rajtuk keresztül valósul meg a direkt kapcsolattartás. Minden új termék bevezetésénél bemutató sütéseket tartunk, és havi akciókkal valamint promóciós ajándékokkal támogatjuk ügyfeleink munkáját. Cégünk a tökéletességre törekszik, mindig jobbat, többet akar nyújtani. Ezt tükrözi a szállítás, másképpen logisztika. A központi szállítás Kecskemétről indul, az ország minden pontjára heti egy-két alkalommal.

A Zeelandia egyik alapvető üzenete a kiváló minőség és az, hogy a vásárlónak mindig segítséget nyújt. Legfőbb célunk, lehetőségek teremtése, azaz olyan terméket és szolgáltatást nyújtsunk felhasználóinknak, amellyel sikeresek lehetnek saját piacukon. Ennek legfontosabb eszközei a vevőkör bizalmának felkeltése és megtartása, a kapcsolatok elmélyítése, egy tudatos cég és termékarculat kiépítése, amely az egységes fellépést biztosítja.