Főoldal » Receptek » Cukrászati receptek » Choco bello

Choco bello

Choco bello
Csoport súly / térfogat Egység Termék
Tészta 1000 g Double Choc Cake
200 g tojás
200 g víz
Töltelék 500 g Prémium Áfonya
Krém 150 g Blando
75 g víz
100 g cukor
175 g margarin

A tészta elkészítéséhez keverjük össze a mixet a tojással és a vízzel, majd töltsük az előkészített formákba. A felületére körkörösen dresszírozzunk Prémium Áfonya gyümölcstölteléket.

Sütési idő: 20-22 perc, 175-180°C-on.

A krém készítésénél a Blando-t, a vizet és a cukrot gépi habverő segítségével 4 perc alatt simára keverjük. Majd a szobahőmérsékletű margarinnak kihabosítjuk. A kapott krémet a kihűlt tésztára töltjük, és dermesztjük. Dermesztés után bevonjuk Scaldis Dark bevonóval. Díszíthetjük Scaldis White bevonóból készült pasztillákkal.

A fenti mennyiség 2 db 18cm-es formához elegendő.