Főoldal » Receptek » Cukrászati receptek » Meggyes, duplacsokis pite

Meggyes, duplacsokis pite

Meggyes, duplacsokis pite
Csoport súly / térfogat Egység Termék
Tészta 500 g Double Choc Cake
100 g víz
100 g egész tojás
Joghurt krémhez 100 g Rap Yogho
250 g víz
Felületre 200 g Meggy Extra
Szóródekoráció 30 g porcukor
30 g sütőmargarin
30 g liszt
30 g Rapido 2001

Keverjük össze a tésztához a hozzávalókat közepes fokozaton 2 percig, majd az előkészített formában egyenletesen osszuk el. Az elkészített joghurt krémet és a Meggy Extra tölteléket sima csöves nyomózsák segítségével dresszírozzuk sütés előtt felületre.

A szóródekoráció hozzávalóit morzsalékos állagúra gyúrjuk, majd az előkészített alap tetejére szórjuk sütés előtt.

Sütés: 20-25 percig, 175°C-on.

Sütés után felületét Paletta Semleges zselével fényezhetjük.

A fenti mennyiségeket 16 szeletes torta elkészítéséhez ajánljuk.