Főoldal » Receptek » Cukrászati receptek » Krémtúrós répatorta

Krémtúrós répatorta

Krémtúrós répatorta
Csoport súly / térfogat Egység Termék
Tészta 650 g Jung Dinkel Rühr
390 g tojás
325 g olaj
150 g reszelt répa
25 g durvára vágott dió
25 g fahéj
25 g őrölt szegfűszeg
Tejszínes krém 300 g Rosette
150 g Zeesan Cheese
300 g víz
Felületre 200 g Paletta Semleges
100 g víz
100 g Paletta Cold Caramel

Tészta:

Gépi habverő segítségével közepes fokozaton keverjük össze a hozzávalókat majd egyenletesen osszuk el az előkészített sütőformában.

Sütési idő:20-25 perc, 180°C-on.

Tejszínes krém:

A vizet a Zeesan Cheese-el csomómentesre keverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a felvert növényi habalapot. Az elkészített krémet ráöntjük a kihűlt tésztaalapunkra, majd dermesztjük.

Felületre:

Dermesztés után a felületet Paletta Cold Caramel-lel dekoráljuk. A torták oldalát Paletta Semleges zselével és arachis-szal panírozzuk.

 

A fenti mennyiségek 6 db formához elegendőek.