Főoldal » Receptek » Sütőipari receptek » Omlós apró pogácsa

Omlós apró pogácsa

Omlós apró pogácsa
Csoport súly / térfogat Egység Termék
Tészta 100 % liszt(BL 55)
1 %
6 % élesztő
50 % Falusi Burgonyásmix
30 % sütőmargarin
10 % Zea Special
55 % víz
Felületre Ovex Liquide
Kukoricás-fűszeres dekor+mix
sajt

Elkészítés

Az összetevőkből jól kidolgozott tésztát készítünk. Tésztahőmérséklet:28 °C

20-25 perces pihentetés után az elnyújtott tésztából apró pogácsát szúrunk ki. A termékeket sütőlemezre rakjuk, felületét Ovex Liquide kalácsfénnyel lekenjük és Kukoricás fűszeres dekor+mixel dekoráljuk.

Kelesztés: 32-34°C, 55-60 percig, 75-80%-os páratartalomban.

Sütés: 200°C-on száraz sütőtérben, 10-12 perc.