Főoldal » Cégtörténet » Zeelandia International

Zeelandia International

Anyacégünkről röviden

Koninklijke Zeelandia Doeleman B.V. –Zeelandia International

 A vállalatot 1900-ban Hermann Doeleman alapította dél Hollandiában.  1950-ben királyi címmel jutalmazta a Holland Királyi Család. Innen ered a cég hivatalos neve Koninklijke Zeelandia Doeleman B.V. 
A Zeelandia egy mozgásban lévő cég. Évek óta úgy ismerik el, mint egy megbízható vállalatot, mely sütőipari anyagokat állít elő a pékek és cukrászok részére.

Gyᅢᄀr

Zierikzee - Előtérben a gyár

Megbízható

Az egész világon számítanak a termékeikre. A Zeelandia rendelkezik az ISO NEN 9001, HACCP és BRC minőségtanúsítványi rendszerekkel. Ebből adódóan is minden garancia megvan a biztonságos termékek előállítására.

Újító

Az újítások a termékfejlesztés területén és a termelési technológiákban tapasztalhatók, melyek segítséget nyújtanak a pékeknek a magas minőségű termékek előállítására, olyan mértékben, ahogyan csak lehetséges.

Creating possibility

Ösztönző

A helyi piac és a vásárlási trendek ismeretében bátorítjuk vásárlóinkat arra, hogy új, kreatív ötletekkel elősegítsék a termék sikeres bevezetését.

Segítő

Az ügyfeleinkkel való személyes együttműködésből kifolyólag, nemcsak minőségi termékeket gyártunk és forgalmazunk, hanem olyan szolgáltatásokkal is segítjük munkájukat, mint pl. technikai tanácsok, marketing ötletek.

Nemzetközi

A Zeelandia termékeit több ezer pékségben árusítjuk több mint 60 országban. Mindezt többnyire saját forrásból, részben partner cégeken és képviseleteken keresztül. Több mint 1200 ember vesz részt a Zeelandia munkájában, szerte a világon.

 

 Az anyavállalat weboldalának elérhetősége: http://www.zeelandia-international.com