Flamenco

Flamenco
Csoport súly / térfogat Egység Termék
Tészta 450 g porcukor
450 g Cakemix
450 g étolaj
450 g egész tojás
60 g Dekor Choco
Tejszínes krém 450 g Rosette
300 g Blando
150 g víz
Dekoráció Scaldis Dark

A tészta készítéséhez keverjük össze a Dekor Choco kivételével a hozzávalókat gépi habverő segítségével közepes fokozaton 2 percig, majd kézzel keverjük hozzá a Dekor Choco-t. Ezután az előkészített formában egyenletesen kenjük el.

Sütési idő: 15- 20 perc, 170-180°C-on.

A krém készítésénél gépi habverő segítségével keverjük ki a hozzávalókat gyors fokozaton 4 perc alatt.

Majd a kihűlt karikák felületére sima csöves nyomózsák segítségével dresszírozzuk a bekevert krémet.

Dermesztés után a felületet Scaldis Dark bevonóval dekoráljuk.

A fenti mennyiség 6 db 18 cm-es formához elegendő.