Főoldal » Receptek » Cukrászati receptek » Grand coffee

Grand coffee

Grand coffee
Csoport súly / térfogat Egység Termék
Tészta 1000 g Choc Nut Cake
200 g víz
200 g tojás
14 g Frumel Mokka
Krém 600 g Rosette
120 g Zeesan Tiramisu
150 g víz
Felületre Paletta Cold Jelly
Compound Karamell

Tészta elkészítés

Keverjük ki gépi habverő segítségével közepes fokozaton az alapanyagokat, majd egyenletesen osszuk el az előkészített formában.

Sütési idő:20-25 perc, 170-180˚C

Krém elkészítés

Keverjük ki a Zeesan Tiramisu-t a vízzel, majd fokozatosan adjuk hozzá a felvert Rosettét és töltsük rá a kihűlt alapunkra. Dermesztés után a felületet Paletta Cold Jelly-vel és Compoun Karamell-el márványozzuk.