Főoldal » Receptek » Cukrászati receptek » Joghurtos málna szelet

Joghurtos málna szelet

Joghurtos málna szelet
Csoport súly / térfogat Egység Termék
Tészta 400 g Cakemix
400 g porcukor
400 g étolaj vagy olvasztott margarin
400 g egésztojás
7 g Citrom Aroma
Krém 400 g felvert Rosette
200 g Zeesan Yoghurt
400 g víz
ízlés szerint Málna Extra

A tészta készítéséhez keverjük össze a hozzávalókat közepes fokozaton 2 percig, majd az előkészített sütőformában egyenletesen elkeverjük.

A felületére sütés előtt sima csöves nyomózsákból Málna Extra-t dresszírozzunk.

Sütése: 175 °C-on, 35-40 percig.

Krém készítése:

A Zeesan Yoghurt-ot a vízzel csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a felvert tejszínt.

A kihűlt termék felületén egyenletesen elosztjuk a bekevert joghurtkrémet.

Dermesztés után a felületét színezett, ízesített zselével vonjuk be.

 

A fenti mennyiség 60x20-as kerethez elegendő.