Főoldal » Receptek » Sütőipari receptek » Fittnesz falatok

Fittnesz falatok

Fittnesz falatok
súly / térfogat Egység Termék
100 % liszt BL-55
6 % élesztő
1,5 %
10 % Korent Vanília
6 % Zea Soft
20 % Panoplus Multi Light
6 % kristálycukor
58 % víz
4 % Dekormix

 

Az összetevőkből jól kidolgozott tésztát készítünk.

Tészta hőmérséklete 28-29°C.

Rövid pihentetés után a tésztát 3,3 kg–ra felmérjük és felgömbölyítjük. Majd ismét pihentetjük és 30-as osztón lepréseljük és kifli sodrón  átengedjük. A termékek felületét megvizezzük és beleforgatjuk a Dekormixbe, majd kis darabokra vágjuk, hullámos lemezre rakjuk és kelesztjük. 

Kelesztés 32-34°C-on 45-50 percig 75-80%-os páratartalomban. Sütés: 210°C-on 10-12 percig száraz sütőtérben.