Főoldal » Receptek » Sütőipari receptek » Pizzakrémes stangli

Pizzakrémes stangli

Pizzakrémes stangli
Csoport súly / térfogat Egység Termék
Tészta 100 % liszt BL-55
3 % élesztő
2,5 %
0,3 % Gamma 500
3 % Zea Soft
20 % Hagymax
58 % víz
Töltelék Pizza Topping
Dekoráció reszelt sajt

Az összetevőkből jól kidolgozott tésztát készítünk. Tésztahőmérséklet: 26-28°C.

Rövid pihentetés után a tésztát megfelelő tömegűre feladjuk, kifli sodró gépen leengedjük, hullámos(baguette) sütőlemezre rakjuk.

Kelesztés: 32-34°C-on 40-45 percig, 75-80%-os páratartalom mellett.

Kelesztés után a tésztákat teljes hosszban egyenletesen bemetsszük, felületét megkenjük Pizza Topping töltelékkel, majd reszelt sajttal dekoráljuk.

Sütés: 230°C-on 12-13 percig, gőzzel telített sütőtérben.